Äppelkaka

Ingredienser:
2 ägg
2½ dl socker
3 dl mjöl
2 tsk bakpulver
110 g margarin (smält)
1 dl mjölk
ca: 2 äpplen
Gör såhär:
Blanda ägg och socker, vispa så att det blir luftigt. Blanda sedan mjöl och bakpulver i en annan skål,
häll mjölken i det smälta smöret. 
Vispa ner mjölblandningen i äggsmeten och rör om väl, häll sedan i mjölken och vispa smeten klumpfri. 

Häll smeten i en bröad form, ca: 20x30 cm. 
Peta ner äppelklyftor under ytan, strö över socker och kanel. 
Grädda i 175°, 35 minuter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0