Kladdkaka
Kladdkaka
125 g smör
2 ägg
3 dl vetemjöl
1 dl kakao
1 tsk vanlijsocker
2 tsk bakpulver
Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner det lätt avsvalnade smöret i äggsmeten.
Blanda samman de torra ingredienserna och sikta ner i smeten.
Rör om och häll smeten i en bröad form.
Grädda i 150 grader, 35 minuter
Ingredienser:
125 g smör
2 ägg
3 dl vetemjöl
1 dl kakao
1 tsk vanlijsocker
2 tsk bakpulver
Gör såhär:
Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner det lätt avsvalnade smöret i äggsmeten.
Blanda samman de torra ingredienserna och sikta ner i smeten.
Rör om och häll smeten i en bröad form.
Grädda i 150˚, 35 minuter.
Kommentarer
Trackback